Bog & idéMona Miche

Bøger skrevet af Mona Miche

Læs mere om Mona Miche
1 produkter
1 produkter
Inklusionsvejlederen 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusionsvejlederen 2Hans Godske
405,95 DKK
Paperback
(1)
Inklusionsvejlederen 2

Mere om Mona Miche

Du kan kun finde en enkelt bog af Mona Miche her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Inklusionsvejlederen 2". Den er udgivet af Dafolo på dansk. "Inklusionsvejlederen 2" er desuden en del af serien "Inkluderende læringsfællesskaber".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Inklusionsvejlederen 2" af Mona Miche

Hos Bog & idé er "Inklusionsvejlederen 2" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "Inkluderende læringsfællesskaber". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

Dette er en også en fantastisk bog fra Miche, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Mona Miche