Bog & idéMonica Christensen

Bøger skrevet af Monica Christensen

Læs mere om Monica Christensen
1 produkter
1 produkter
Hollændergraven
STREAM
HollændergravenMonica Christensen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Hollændergraven

Mere om Monica Christensen

Du kan kun finde en enkelt bog af Monica Christensen her hos Bog & idé. Det er "Hollændergraven". Det er Audioteket, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hollændergraven" af Monica Christensen

Det er muligt at købe Monica Christensens "Hollændergraven" som lydbog. Du kan derudover altid have "Hollændergraven" af Monica Christensen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Audioteket, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Christensen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Monica Christensen