Bog & idéMonika Peetz

Bøger skrevet af Monika Peetz

Læs mere om Monika Peetz
1 produkter
1 produkter
Tirsdagsfruerne
STREAM
TirsdagsfruerneMonika Peetz
149,95 DKK
Lydbog
(2)
Tirsdagsfruerne

Mere om Monika Peetz

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Monika Peetz. På listen nedenfor ser du de seneste af Peetz' udgivelser.
Bøgerne fra Monika Peetz kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Tirsdagsfruerne" udgivet af Turbulenz - "Tirsdagsfruerne" udgivet af Turbulenz - "Tirsdagsfruerne" udgivet af Forlaget Turbulenz - "TIRSDAGSFRUERNE " udgivet af -

Bøger af Monika Peetz

Monika Peetz har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Monika Peetz fås i flere formater. Peetz' bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Monika Peetz' "Tirsdagsfruerne"

Hos Bog & idé er "Tirsdagsfruerne" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbulenz.

"Tirsdagsfruerne" af Monika Peetz

Hos Bog & idé er "Tirsdagsfruerne" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Tirsdagsfruerne" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbulenz.
Detaljer
Fulde navn:
Monika Peetz