Bog & idéMorten A. Strøksnes

Bøger skrevet af Morten A. Strøksnes

Læs mere om Morten A. Strøksnes
1 produkter
1 produkter
Lumholtz' gjenferd
Lumholtz' gjenferdMorten A. Strøksnes
299,95 DKK
Paperback
(1)
Lumholtz' gjenferd

Mere om Morten A. Strøksnes

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger fra Morten A. Strøksnes. På listen nedenfor har du de nyeste af Strøksnes' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Havbogen" udgivet af Don Max - "Havbogen" udgivet af Gyldendal - "Havbogen eller kunsten at fange en kæmpehaj fra en gummibåd på et stort hav gennem fire årstider" udgivet af Don Max - "Havbogen" udgivet af Don Max

Bøger skrevet af Morten A. Strøksnes

Morten A. Strøksnes har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Strøksnes' bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Strøksnes er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Morten A. Strøksnes' "Havbogen"

Det er muligt at købe Morten A. Strøksnes' "Havbogen" som lydbog. Med Morten A. Strøksnes' "Havbogen" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Don Max.

"Havbogen" af Morten A. Strøksnes

Det er muligt at købe Morten A. Strøksnes' "Havbogen" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Morten A. Strøksnes