Bog & idéMorten Balle Hansen

Bøger skrevet af Morten Balle Hansen

Læs mere om Morten Balle Hansen
1 produkter
1 produkter
Evaluering af offentlig politik og administration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Evaluering af offentlig politik og administrationPeter Dahler-Larsen
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Evaluering af offentlig politik og administration

Mere om Morten Balle Hansen

Der er en del bøger af Morten Balle Hansen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Hansens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Evaluering af offentlig politik og administration" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Fælles sprog i ældreplejens organisering" udgivet af Syddansk universitetsforlag

Bøger af Morten Balle Hansen

Der er to tilgængelige bøger af Morten Balle Hansen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Hansen fås kun som hæftet. Hansens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Evaluering af offentlig politik og administration" af Morten Balle Hansen

Hos Bog & idé er "Evaluering af offentlig politik og administration" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Statskundskab". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Morten Balle Hansen "Fælles sprog i ældreplejens organisering"

Hos Bog & idé er "Fælles sprog i ældreplejens organisering" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Syddansk universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Balle Hansen