Bog & idéMorten Dürr

Bøger skrevet af Morten Dürr

Læs mere om Morten Dürr
2 produkter
2 produkter
Jagten på elverguldet
Jagten på elverguldetMorten Dürr
69,95 DKK
e-bog
(1)
Jagten på elverguldet
Da Fatima blev fugl
STREAM
Da Fatima blev fuglMorten Dürr
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Da Fatima blev fugl

Mere om Morten Dürr

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Morten Dürr. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Dürrs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vand til blod" udgivet af Forlaget Plot - "Da Fatima blev fugl" udgivet af Forlaget Plot - "Jagten på elverguldet " i serien "Gratis penge" udgivet af Plot

Bøger skrevet af Morten Dürr

Du kan bestille tre bøger af Morten Dürr her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Morten Dürr kan købes i et udvalg af formater. Morten Dürr bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vand til blod" af Morten Dürr

"Vand til blod" er tilgængelig online som ebog. Med "Vand til blod" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Plot.

Morten Dürr "Da Fatima blev fugl"

"Da Fatima blev fugl" kan købes online som lydbog. Fordelen ved at have Morten Dürrs "Da Fatima blev fugl" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Det er Forlaget Plot, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Dürr