Bog & idéMorten Flindt

Bøger skrevet af Morten Flindt

Læs mere om Morten Flindt
1 produkter
1 produkter
Det forsømte Folketing
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det forsømte FolketingMorten Flindt
165,96 DKK
Hæftet
(4)
Det forsømte Folketing

Mere om Morten Flindt

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger fra Morten Flindt. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Flindt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det forsømte Folketing" udgivet af Gyldendal - "Bag Statsbanernes kulisser og andre reportager fra DSB 1931-1957" udgivet af Bane Bøger - "Flere forsvundne stationer" udgivet af Bane Bøger - "Roer på skinner" udgivet af Bane Bøger - "Nyttige mennesker" udgivet af Bane Bøger Aps - "På nattog med de sorte mænd" udgivet af Bane Bøger Aps - "S-Banen 1934-2009" udgivet af Banebøger - "Hilsen fra jernbanen" udgivet af Bane Bøger - "Til vejrs over banerne" udgivet af Bane Bøger - "Vestegnen og jernbanen gennem 150 år" udgivet af Bane Bøger - "Med damptog til Dyrehaven" udgivet af Bane Bøger - "Vi mødes under uret" udgivet af Bane Bøger

Bøger af Morten Flindt

Morten Flindt har 12 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Flindts bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Flindt er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det forsømte Folketing" af Morten Flindt

Hos Bog & idé er "Det forsømte Folketing" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Bag Statsbanernes kulisser og andre reportager fra DSB 1931-1957" af Morten Flindt

"Bag Statsbanernes kulisser og andre reportager fra DSB 1931-1957" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bane Bøger.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Flindt