Bog & idéMorten Fogsgaard

Bøger skrevet af Morten Fogsgaard

Læs mere om Morten Fogsgaard
1 produkter
1 produkter
Feedback gentænkt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Feedback gentænktHenrik Adler
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Feedback gentænkt

Mere om Morten Fogsgaard

Her hos Bog & idé ser du et stort udbud af bøger fra Morten Fogsgaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Fogsgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Feedback gentænkt" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Behovet for at binde sammen frem for at adskille" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger skrevet af Morten Fogsgaard

Morten Fogsgaard har to bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Morten Fogsgaard bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Fogsgaard er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Feedback gentænkt" af Morten Fogsgaard

Det er muligt at købe Morten Fogsgaards "Feedback gentænkt" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Morten Fogsgaard "Behovet for at binde sammen frem for at adskille"

"Behovet for at binde sammen frem for at adskille" er tilgængelig online som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Behovet for at binde sammen frem for at adskille" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Fogsgaards serie "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Fogsgaard