Bog & idéMorten Frich

Bøger skrevet af Morten Frich

Læs mere om Morten Frich
3 produkter
3 produkter
Kronvidnet
KronvidnetMorten Frich
99,95 DKK
Paperback
(42)
Kronvidnet
Kronvidnet
STREAM
KronvidnetMorten Frich
89,95 DKK
Lydbog
(42)
Kronvidnet
Kronvidnet
KronvidnetMorten Frich
69,95 DKK
EBOG
(42)
Kronvidnet

Mere om Morten Frich

Der er forskellige bøger fra Morten Frich tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Frich.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kronvidnet" udgivet af People'sPress - "Kronvidnet" udgivet af People'sPress - "Kronvidnet" udgivet af People'sPress - "Ikke mere at frygte" udgivet af Information - "Kronvidnet" udgivet af People'sPress

Bøger af Morten Frich

Du kan finde fem bøger af Morten Frich her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Morten Frich fås i samtlige formater. Bøgerne af Frich er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kronvidnet" af Morten Frich

Det er muligt at købe Morten Frichs "Kronvidnet" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Kronvidnet" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.

Morten Frich "Kronvidnet"

Hos Bog & idé er "Kronvidnet" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Morten Frichs "Kronvidnet" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Frich