Bog & idéMorten Kærså

Bøger skrevet af Morten Kærså

Læs mere om Morten Kærså
3 produkter
3 produkter
Den uskyldige morder
Den uskyldige morderMorten Kærså
99,95 DKK
EBOG
(0)
Den uskyldige morder
Den symfoniske gåde
STREAM
Den symfoniske gådeMorten Kærså Kærså
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Den symfoniske gåde
Den symfoniske gåde
Den symfoniske gådeMorten Kærså
139,95 DKK
e-bog
(2)
Den symfoniske gåde

Mere om Morten Kærså

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger af Morten Kærså. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kærså.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den symfoniske gåde" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den symfoniske gåde" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den uskyldige morder" udgivet af Saga - "Den symfoniske gåde" udgivet af Turbine - "Den symfoniske gåde" udgivet af Turbine - "Den uskyldige morder" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den uskyldige morder" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Morten Kærså

Der er syv tilgængelige udgivelser af Morten Kærså hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Kærsås bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Kærså er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den symfoniske gåde" af Morten Kærså

Hos Bog & idé er "Den symfoniske gåde" tilgængelig som lydbog. Med Morten Kærsås "Den symfoniske gåde" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Morten Kærså "Den symfoniske gåde"

Det er muligt at købe Morten Kærsås "Den symfoniske gåde" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Kærså