Bog & idéMorten Kusk Fogsgaard (red.)

Bøger skrevet af Morten Kusk Fogsgaard (red.)

Læs mere om Morten Kusk Fogsgaard (red.)
2 produkter
2 produkter
Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse og samskabelse i den offentlige sektorMorten Kusk Fogsgaard (red.)
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor
Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor
Ledelse og samskabelse i den offentlige sektorMorten Kusk Fogsgaard (red.)
309,95 DKK
EBOG
(0)
Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor

Mere om Morten Kusk Fogsgaard (red.)

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Morten Kusk Fogsgaard (red.). På listen nedenfor har du Fogsgaard (red.)s seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger af Morten Kusk Fogsgaard (red.)

Morten Kusk Fogsgaard (red.) har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Morten Kusk Fogsgaard (red.) kan købes i flere forskellige formater. Fogsgaard (red.)s bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor" af Morten Kusk Fogsgaard (red.)

Hos Bog & idé er "Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor" tilgængelig som ebog. "Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Morten Kusk Fogsgaard (red.) "Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor"

Det er muligt at købe Morten Kusk Fogsgaard (red.)s "Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Kusk Fogsgaard (red.)