Bog & idéMorten Schultz Larsen

Bøger skrevet af Morten Schultz Larsen

Læs mere om Morten Schultz Larsen
1 produkter
1 produkter
Ortopædkirurgi
OrtopædkirurgiKai Døssing
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Ortopædkirurgi

Mere om Morten Schultz Larsen

Morten Schultz Larsen har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Ortopædkirurgi" udgivet af Gyldendal

Morten Schultz Larsens bøger

Morten Schultz Larsen har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Morten Schultz Larsen bøger i samtlige formater. Larsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den akutte patient" af Morten Schultz Larsen

"Den akutte patient" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Den akutte patient" af Morten Schultz Larsen

Det er muligt at købe Morten Schultz Larsens "Den akutte patient" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Schultz Larsen