Bog & idéMorten Sehested Münster

Bøger skrevet af Morten Sehested Münster

Læs mere om Morten Sehested Münster
1 produkter
1 produkter
Personlig indflydelse
STREAM
Personlig indflydelseMorten Münster
259,95 DKK
Lydbog
(5)
Personlig indflydelse

Mere om Morten Sehested Münster

Der er blot én bog af Morten Sehested Münster tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Personlig indflydelse". Den er publiceret af Frydenlund på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Personlig indflydelse" af Morten Sehested Münster

Hos Bog & idé er "Personlig indflydelse" tilgængelig som lydbog. Morten Sehested Münsters "Personlig indflydelse" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Morten Sehested Münster skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Sehested Münster