Bog & idéMorten Wiene

Bøger skrevet af Morten Wiene

Læs mere om Morten Wiene
1 produkter
1 produkter
Kan det betale sig?
Kan det betale sig?Mette Lindgaard
79,95 DKK
e-bog
(0)
Kan det betale sig?

Mere om Morten Wiene

Morten Wiene har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Kan det betale sig?". Det er Gyldendal Business, der har publiceret den på dansk. "Kan det betale sig?" er desuden tilknyttet serien "Gyldendal public".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Morten Wienes "Kan det betale sig?"

"Kan det betale sig?" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Wienes serie "Gyldendal public". Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Wiene, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Wiene