Bog & idéNadia Nielsen

Bøger skrevet af Nadia Nielsen

Læs mere om Nadia Nielsen
1 produkter
1 produkter
Aplastisk Anæmi
Aplastisk anæmiNadia Nielsen
79,00 DKK
e-bog
(0)
Aplastisk anæmi

Mere om Nadia Nielsen

Der findes mange bøger fra Nadia Nielsen tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aplastisk anæmi" udgivet af BoD - "Aplastisk Anæmi" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Nadia Nielsen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Nadia Nielsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Nadia Nielsen bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Aplastisk anæmi" af Nadia Nielsen

"Aplastisk anæmi" kan købes som e-bog. "Aplastisk anæmi" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af BoD.

"Aplastisk Anæmi" af Nadia Nielsen

Hos Bog & idé er "Aplastisk Anæmi" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nadia Nielsen