Bog & idéNadine Levy Redzepi

Bøger skrevet af Nadine Levy Redzepi

Læs mere om Nadine Levy Redzepi
1 produkter
1 produkter
Downtime: Deliciousness at Home
Downtime: Deliciousness at HomeNadine Levy Redzepi
299,95 DKK
Hardback
(0)
Downtime: Deliciousness at Home

Mere om Nadine Levy Redzepi

Her hos Bog & idé ser du et stort udbud af bøger fra Nadine Levy Redzepi. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Redzepis seneste bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Nadine Levy Redzepis bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Downtime: Deliciousness at Home" udgivet af Ebury Press - "Downtime" udgivet af Gyldendal

Nadine Levy Redzepis bøger

Du kan købe to bøger af Nadine Levy Redzepi her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Nadine Levy Redzepi kommer i forskellige formater. Bøgerne af Redzepi er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Downtime: Deliciousness at Home" af Nadine Levy Redzepi

Det er muligt at købe Nadine Levy Redzepis "Downtime: Deliciousness at Home" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Ebury Press.

Nadine Levy Redzepi "Downtime"

"Downtime" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nadine Levy Redzepi