Bog & idéNadja U. Prætorius

Bøger skrevet af Nadja U. Prætorius

Læs mere om Nadja U. Prætorius
4 produkter
4 produkter
Professionelle samtaler og empatiske relationer
Professionelle samtaler og empatiske relationerHelle Nørrelykke
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Professionelle samtaler og empatiske relationer
Stress - det moderne traume
Stress - det moderne traumeNadja U. Prætorius
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Stress - det moderne traume
En verden til forskel
En verden til forskelNadja U. Prætorius
199,95 DKK
EBOG
(0)
En verden til forskel
En verden til forskel
BOEGERTILSTAERKPRIS
En verden til forskelNadja U. Prætorius
229,46 DKK
Hæftet
(0)
En verden til forskel

Mere om Nadja U. Prætorius

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Nadja U. Prætorius. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Prætorius.
Bøgerne fra Nadja U. Prætorius udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den etiske udfordring i en global tid" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Den etiske udfordring i en global tid" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Professionelle samtaler og empatiske relationer" udgivet af Gyldendal - "Making a World of Difference" udgivet af Whyte Tracks - "Dannelse: empatisk samarbejde eller fremmedgørende underkastelse?" i serien "Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "En verden til forskel" udgivet af Klim - "En verden til forskel" udgivet af Klim - "Tag etikken tilbage" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Stress - det moderne traume" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Mere om Nadja U. Prætorius' bøger

Du kan købe ni bøger af Nadja U. Prætorius her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Nadja U. Prætorius kan købes i forskellige formater. Nadja U. Prætorius bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nadja U. Prætorius' "Den etiske udfordring i en global tid"

"Den etiske udfordring i en global tid" er til salg som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Den etiske udfordring i en global tid" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Den etiske udfordring i en global tid" af Nadja U. Prætorius

"Den etiske udfordring i en global tid" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Nadja U. Prætorius