Bog & idéNaja Hulvej Rod

Bøger skrevet af Naja Hulvej Rod

3 produkter
3 produkter
Forebyggende sundhedsarbejde
Forebyggende sundhedsarbejdeBjørn E. Holstein
659,95 DKK
Hæftet
(0)
Forebyggende sundhedsarbejde
Medicinsk sociologi
Medicinsk sociologiNaja Hulvej Rod
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Medicinsk sociologi
Stress og helbred
Stress og helbredNaja Hulvej Rod
199,96 DKK
Hæftet
(0)
Stress og helbred

Mere om Naja Hulvej Rod

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Naja Hulvej Rod. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rod.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk sociologi" udgivet af Gyldendal - "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Munksgaard - "Stress og helbred" udgivet af Gyldendal - "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk sociologi" udgivet af Gyldendal

Mere om Naja Hulvej Rods bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Naja Hulvej Rod hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Rod som hæftet. Rods bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Naja Hulvej Rods "Forebyggende sundhedsarbejde"

Hos Bog & idé er "Forebyggende sundhedsarbejde" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Naja Hulvej Rod "Medicinsk sociologi"

Det er muligt at købe Naja Hulvej Rods "Medicinsk sociologi" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Naja Hulvej Rod