Bog & idéNana Vaaben

Bøger skrevet af Nana Vaaben

3 produkter
3 produkter
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske områdeIra Neumann
279,96 DKK
Bog
(1)
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område
Prekarisering uden grænser
Prekarisering uden grænserJulie Rahbæk Møller
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Prekarisering uden grænser
Tid til velfærd?
Tid til velfærd?Suzanne Krogh
199,96 DKK
Hæftet
(0)
Tid til velfærd?

Mere om Nana Vaaben

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Nana Vaaben. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Vaaben.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Prekarisering uden grænser" udgivet af U Press - "Tid til velfærd?" udgivet af Gyldendal - "Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område" udgivet af Gyldendal - "At lede efter læring" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Professionshøjskolen UCC

Nana Vaabens bøger

Nana Vaaben har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Nana Vaaben kan købes i udvalgte formater. Vaabens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Prekarisering uden grænser" af Nana Vaaben

Det er muligt at købe Nana Vaabens "Prekarisering uden grænser" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af U Press.

"Tid til velfærd?" af Nana Vaaben

Det er muligt at købe Nana Vaabens "Tid til velfærd?" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nana Vaaben