Bog & idéNanna Brink Larsen

Bøger skrevet af Nanna Brink Larsen

Læs mere om Nanna Brink Larsen
1 produkter
1 produkter
Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde
Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejdeJens Eistrup
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde

Mere om Nanna Brink Larsen

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udvalg af bøger af Nanna Brink Larsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Materiale- og opgavesamling til jura" udgivet af Professionshøjskolen Metropol - "Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Nanna Brink Larsen

Nanna Brink Larsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Nanna Brink Larsen bøger i flere formater. Larsens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Materiale- og opgavesamling til jura" af Nanna Brink Larsen

Hos Bog & idé er "Materiale- og opgavesamling til jura" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Professionshøjskolen Metropol, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Nanna Brink Larsen "Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde"

"Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Nanna Brink Larsen