Bog & idéNanna Dissing Bay Nansen

Bøger skrevet af Nanna Dissing Bay Nansen

Læs mere om Nanna Dissing Bay Nansen
1 produkter
1 produkter
Sex, krop og kærlighed
Sex, krop og kærlighedNanna Bay
249,95 DKK
Hæftet
Sex, krop og kærlighed

Mere om Nanna Dissing Bay Nansen

Der er bare én bog af Nanna Dissing Bay Nansen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Sex, krop og kærlighed". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Sex, krop og kærlighed" er desuden udgivet i serien "Gyldendal viden".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sex, krop og kærlighed" af Nanna Dissing Bay Nansen

Hos Bog & idé er "Sex, krop og kærlighed" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Bay Nansens serie "Gyldendal viden". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Nanna Dissing Bay Nansen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Nanna Dissing Bay Nansen