Bog & idéNanna Paarup

Bøger skrevet af Nanna Paarup

Læs mere om Nanna Paarup
8 produkter
8 produkter
Klasseledelse i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klasseledelse i praksisSøs Rask Andresen
252,95 DKK
Hæftet
Klasseledelse i praksis
Storytelling i undervisningen
Storytelling i undervisningenSøs Rask Andresen
259,95 DKK
Hæftet
Storytelling i undervisningen
Hjernepauser
HjernepauserSøs Rask Andresen
259,95 DKK
Hæftet
Hjernepauser
Til kamp mod kedsomhed
Til kamp mod kedsomhedLouise Tidmand
579,95 DKK
Paperback
Til kamp mod kedsomhed
Flere hjernepauser
Flere hjernepauserSøs Rask Andresen
259,95 DKK
Hæftet
(1)
Flere hjernepauser
Samarbejdsøvelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
SamarbejdsøvelserSøs Rask Andresen
270,95 DKK
Hæftet
Samarbejdsøvelser
Teamsamarbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
TeamsamarbejdeSøs Rask Andresen
270,95 DKK
Hæftet
(1)
Teamsamarbejde
Teamsamarbejde
TeamsamarbejdeNanna Paarup
229,95 DKK
EBOG
(1)
Teamsamarbejde

Mere om Nanna Paarup

Nanna Paarup har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Paarups seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Brain boost" udgivet af Content Publishing - "Skolens fraværende børn" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag - "Teamsamarbejde " i serien "Værktøjer til klasseledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Flere hjernepauser" i serien "Værktøjer til klasseledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Til kamp mod kedsomhed" udgivet af Dafolo - "Storytelling i undervisningen" i serien "Værktøjer til klasseledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Teamsamarbejde" i serien "Værktøjer til klasseledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Klasseledelse i praksis" i serien "Værktøjer til klasseledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Samarbejdsøvelser" i serien "Værktøjer til klasseledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Hjernepauser" i serien "Værktøjer til klasseledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Historiefortælling som virkemiddel" i serien "Værktøjer til klasseledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Klasseledelse i praksis" i serien "Værktøjer til klasseledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger af Nanna Paarup

Du kan bestille 12 bøger af Nanna Paarup her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Nanna Paarup fås i forskellige formater. Paarup har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Brain boost" af Nanna Paarup

Hos Bog & idé er "Brain boost" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Content Publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Nanna Paarup "Skolens fraværende børn"

"Skolens fraværende børn" er til salg som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Paarups serie "Undervisning og læring". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Nanna Paarup