Bog & idéNatasha Ngan

Bøger skrevet af Natasha Ngan

Læs mere om Natasha Ngan
2 produkter
2 produkter
Girls of Fate and Fury
Girls of Fate and FuryNatasha Ngan
139,95 DKK
Paperback
(0)
Girls of Fate and Fury
Girls of Storm and Shadow
Girls of Storm and ShadowNatasha Ngan
139,95 DKK
Paperback
(0)
Girls of Storm and Shadow

Mere om Natasha Ngan

Du kan kun finde en enkelt bog af Natasha Ngan her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Girls of Paper and Fire". Den er udgivet af Hodder Paperback på engelsk. "Girls of Paper and Fire" er desuden udgivet i serien "Girls of Paper and Fire".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Girls of Paper and Fire" af Natasha Ngan

Det er muligt at købe Natasha Ngans "Girls of Paper and Fire" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af Ngans serie "Girls of Paper and Fire". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Hodder Paperback.

Dette er en også en fantastisk bog fra Ngan, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Natasha Ngan