Bog & idéNeil Parker

Bøger skrevet af Neil Parker

Læs mere om Neil Parker
1 produkter
1 produkter
Der Geheimbund der Schwarzen Mönche
Der Geheimbund der Schwarzen MöncheNeil Parker
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Der Geheimbund der Schwarzen Mönche

Mere om Neil Parker

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Neil Parker. Bogen har titlen "Der Geheimbund der Schwarzen Mönche". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på tysk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Der Geheimbund der Schwarzen Mönche" af Neil Parker

Hos Bog & idé er "Der Geheimbund der Schwarzen Mönche" tilgængelig som lydbog. Neil Parkers "Der Geheimbund der Schwarzen Mönche" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på tysk.

Dette er en også en skøn bog fra Parker, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Neil Parker