Bog & idéNerea Riesco

Bøger skrevet af Nerea Riesco

Læs mere om Nerea Riesco
2 produkter
2 produkter
Elfenbenselefanten
STREAM
ElfenbenselefantenNerea Riesco
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Elfenbenselefanten
Elfenbenselefanten
ElfenbenselefantenNerea Riesco
119,95 DKK
EBOG
(0)
Elfenbenselefanten

Mere om Nerea Riesco

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger af Nerea Riesco. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Riescos nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Elfenbenselefanten" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Elfenbenselefanten" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Nerea Riescos bøger

Nerea Riesco har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Nerea Riesco bøger i flere forskellige formater. Riescos bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Elfenbenselefanten" af Nerea Riesco

"Elfenbenselefanten" er tilgængelig online som lydbog. Med Nerea Riescos "Elfenbenselefanten" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Nerea Riesco "Elfenbenselefanten"

Hos Bog & idé er "Elfenbenselefanten" tilgængelig som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Elfenbenselefanten" på din enhed og begynde at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nerea Riesco