Bog & idéNiels Brimnes m.fl.

Bøger skrevet af Niels Brimnes m.fl.

4 produkter
4 produkter
Danmark og kolonierne
Danmark og kolonierneRed. H.C. Gulløv
1199,96 DKK
Hardback
(3)
Danmark og kolonierne
Danmark
DanmarkPoul Olsen
279,96 DKK
HARDBACK
(0)
Danmark
Vestindien
VestindienRed. H.C. Gulløv
349,95 DKK
HARDBACK
(3)
Vestindien
Vestafrika
VestafrikaRed. H.C. Gulløv
349,95 DKK
HARDBACK
(1)
Vestafrika

Mere om Niels Brimnes m.fl.

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Niels Brimnes m.fl.. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra m.fl..
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danmark og kolonierne" udgivet af Gads forlag - "Vestafrika" i serien "Danmark og kolonierne" udgivet af Gad - "Vestindien " i serien "Danmark og kolonierne" udgivet af Gad - "Danmark" i serien "Danmark og kolonierne" udgivet af Gad

Niels Brimnes m.fl.s bøger

Niels Brimnes m.fl. har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde m.fl.s bøger som hardback. Niels Brimnes m.fl. bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Danmark og kolonierne" af Niels Brimnes m.fl.

Hos Bog & idé er "Danmark og kolonierne" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads forlag.

Niels Brimnes m.fl. "Vestafrika"

Det er muligt at købe Niels Brimnes m.fl.s "Vestafrika" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er med i serien "Danmark og kolonierne". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gad.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Brimnes m.fl.