Bog & idéNiels Christian Frederiksen

Bøger skrevet af Niels Christian Frederiksen

Læs mere om Niels Christian Frederiksen
2 produkter
2 produkter
Mesterværket
MesterværketNiels Christian Frederiksen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Mesterværket
Lissabon
BOEGERTILSTAERKPRIS
LissabonHenrik Wivel
169,96 DKK
Hæftet
(2)
Lissabon

Mere om Niels Christian Frederiksen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Niels Christian Frederiksen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Frederiksen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mesterværket" udgivet af People'sPress - "Europas bedste" udgivet af People’sPress - "Mesterværket" udgivet af Peoples Press - "Lissabon" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Niels Christian Frederiksen

Der er fire tilgængelige udgivelser af Niels Christian Frederiksen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Niels Christian Frederiksen kommer i et udvalg af formater. Niels Christian Frederiksen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mesterværket" af Niels Christian Frederiksen

Hos Bog & idé er "Mesterværket" tilgængelig som ebog. Med "Mesterværket" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.

"Europas bedste" af Niels Christian Frederiksen

Hos Bog & idé er "Europas bedste" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People’sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Christian Frederiksen