Bog & idéNiels Clausen

Bøger skrevet af Niels Clausen

Læs mere om Niels Clausen
2 produkter
2 produkter
Palliativ medicin
Palliativ medicinMarianne Rix
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Palliativ medicin
Praktisk pædiatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praktisk pædiatriKjeld Schmiegelow
382,46 DKK
Indbundet
(0)
Praktisk pædiatri

Mere om Niels Clausen

Der er flere forskellige bøger af Niels Clausen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Clausen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Palliativ medicin" udgivet af Gyldendal - "Praktisk pædiatri" udgivet af Gyldendal

Bøger af Niels Clausen

Der er to tilgængelige bøger af Niels Clausen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Clausens bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Clausen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Palliativ medicin" af Niels Clausen

Det er muligt at købe Niels Clausens "Palliativ medicin" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Praktisk pædiatri" af Niels Clausen

Det er muligt at købe Niels Clausens "Praktisk pædiatri" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Clausen