Bog & idéNiels Henrik Dam

Bøger skrevet af Niels Henrik Dam

Læs mere om Niels Henrik Dam
1 produkter
1 produkter
Arbejdsskadesikringsloven med kommentarer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arbejdsskadesikringsloven med kommentarerNiels Henrik Dam
1971,96 DKK
Hardback
(0)
Arbejdsskadesikringsloven med kommentarer

Mere om Niels Henrik Dam

Du kan kun bestille en enkelt bog af Niels Henrik Dam her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Arbejdsskadesikringsloven med kommentarer". Den er publiceret af Karnov Group Denmark A/S på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Arbejdsskadesikringsloven med kommentarer" af Niels Henrik Dam

Det er muligt at købe Niels Henrik Dams "Arbejdsskadesikringsloven med kommentarer" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group Denmark A/S.

Endnu en af Niels Henrik Dam fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Henrik Dam