Bog & idéNiels Henrik Gregersen m.fl.

Bøger skrevet af Niels Henrik Gregersen m.fl.

Læs mere om Niels Henrik Gregersen m.fl.
1 produkter
1 produkter
Fragmenter af et spejl
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fragmenter af et spejlNiels Henrik Gregersen m.fl.
248,96 DKK
Hardback
(0)
Fragmenter af et spejl

Mere om Niels Henrik Gregersen m.fl.

Niels Henrik Gregersen m.fl. har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Fragmenter af et spejl". Det er Anis, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fragmenter af et spejl" af Niels Henrik Gregersen m.fl.

"Fragmenter af et spejl" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Anis, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Niels Henrik Gregersen m.fl. skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Henrik Gregersen m.fl.