Bog & idéNiels Peter Lemche

Bøger skrevet af Niels Peter Lemche

4 produkter
4 produkter
Det gamle testamente mellem teologi og historie
Det gamle testamente mellem teologi og historieNiels Peter Lemche
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Det gamle testamente mellem teologi og historie
Beskrivelse af Arabien ud fra egne iagttagelser og i landet selv samlede efterretninger
Beskrivelse af Arabien ud fra egne iagttagelser og i landet selv samlede efterretningerCarsten Niebuhr
449,95 DKK
Lærredsindbundet
(0)
Beskrivelse af Arabien ud fra egne iagttagelser og i landet selv samlede efterretninger
Det Gamle Testamente mellem teologi og historie
Det Gamle Testamente mellem teologi og historieNiels Peter Lemche
89,95 DKK
EBOG
(0)
Det Gamle Testamente mellem teologi og historie
Københavnerskolen
KøbenhavnerskolenNiels Peter Lemche
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Københavnerskolen

Mere om Niels Peter Lemche

Niels Peter Lemche har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Lemches bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det gamle testamente mellem teologi og historie" udgivet af Eksistensen - "Det Gamle Testamente mellem teologi og historie" i serien "En e-bog fra Eksistensen" udgivet af Eksistensen - "Gammeltestamentlig og bibelsk teologi" udgivet af Forlaget Anis - "Det Gamle Testamente mellem teologi og historie" i serien "En e-bog fra Eksistensen" udgivet af Anis

Bøger af Niels Peter Lemche

Du kan finde fire bøger af Niels Peter Lemche her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Lemches bøger fås i et udvalg af formater. Lemche har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det gamle testamente mellem teologi og historie" af Niels Peter Lemche

"Det gamle testamente mellem teologi og historie" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Eksistensen.

Niels Peter Lemche "Det Gamle Testamente mellem teologi og historie"

Det er muligt at købe Niels Peter Lemches "Det Gamle Testamente mellem teologi og historie" som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Det Gamle Testamente mellem teologi og historie" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Lemches serie "En e-bog fra Eksistensen". Det er Eksistensen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Peter Lemche