Bog & idéNiels Peter Svendsen

Bøger skrevet af Niels Peter Svendsen

Læs mere om Niels Peter Svendsen
1 produkter
1 produkter
Der Grammatik auf der Spur
Der Grammatik auf der SpurNiels Peter Svendsen
259,95 DKK
Ingen
(0)
Der Grammatik auf der Spur

Mere om Niels Peter Svendsen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Niels Peter Svendsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Svendsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Der Grammatik auf der Spur - opslagsgrammatik " i serien "Fit für Deutsch" udgivet af L&R Uddannelse - "Taro og hans bedstemor" i serien "En skolekomedie fra Teaterforlaget Drama" udgivet af Teaterforlaget Drama

Mere om Niels Peter Svendsens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Niels Peter Svendsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Niels Peter Svendsen kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Svendsen lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Niels Peter Svendsens "Der Grammatik auf der Spur - opslagsgrammatik "

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Svendsen, kan du godt glæde dig. Bogen er en del af serien "Fit für Deutsch". Det er L&R Uddannelse, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Niels Peter Svendsen "Taro og hans bedstemor"

Hos Bog & idé er "Taro og hans bedstemor" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Svendsens serie "En skolekomedie fra Teaterforlaget Drama". Det er Teaterforlaget Drama, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Peter Svendsen