Bog & idéNiels Søren Hansen

Bøger skrevet af Niels Søren Hansen

1 produkter
1 produkter
Biologibogen (Læreplan 2017)
Biologibogen (Læreplan 2017)Grethe Hestbech
729,95 DKK
Indbundet
(1)
Biologibogen (Læreplan 2017)

Mere om Niels Søren Hansen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Niels Søren Hansen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhed, menneske og samfund" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole Komiteen for Sundhedsoplysning - "Biologibogen (Læreplan 2017)" udgivet af Systime - "Biologibogen (Læreplan 2010)" udgivet af Systime - "Rygningens sociologi" udgivet af Tobaksskaderådet

Niels Søren Hansens bøger

Du kan købe fire bøger af Niels Søren Hansen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Niels Søren Hansen bøger i flere forskellige formater. Hansens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Niels Søren Hansens "Sundhed, menneske og samfund"

"Sundhed, menneske og samfund" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Danmarks Lærerhøjskole Komiteen for Sundhedsoplysning, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Biologibogen (Læreplan 2017)" af Niels Søren Hansen

"Biologibogen (Læreplan 2017)" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Søren Hansen