Bog & idéNiels Ulrik Sørensen

Bøger skrevet af Niels Ulrik Sørensen

5 produkter
5 produkter
Unges motivation og læring
Unges motivation og læringNoemi Katznelson
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Unges motivation og læring
Den svære ungdom
Den svære ungdomNoemi Katznelson
167,96 DKK
Hæftet
(0)
Den svære ungdom
Seksualitet, skole og samfund
Seksualitet, skole og samfundKatrine Zeuthen
303,96 DKK
Hæftet
(2)
Seksualitet, skole og samfund
De topmotiverede unge
De topmotiverede ungeNoemi Katznelson
199,96 DKK
Hæftet
(1)
De topmotiverede unge
Ungdomsliv
UngdomslivNoemi Katznelson
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Ungdomsliv

Mere om Niels Ulrik Sørensen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Niels Ulrik Sørensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Sørensens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når unge flytter hjemmefra" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Unges motivation og læring" udgivet af Gyldendal - "Ungeperspektiver" udgivet af Aalborg Universitetsforlag (FAAU) - "Seksualitet, skole og samfund" udgivet af Gyldendal - "De topmotiverede unge" udgivet af Gyldendal - "Når kunst gør en forskel" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Hvem er de unge på kanten af det danske samfund?" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Unges motivation og læring" udgivet af Gyldendal - "Den svære ungdom" udgivet af Gyldendal - "Ungdomsliv" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Niels Ulrik Sørensens bøger

Der er ti tilgængelige bøger af Niels Ulrik Sørensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Sørensens bøger kommer i flere formater. Sørensens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Når unge flytter hjemmefra" af Niels Ulrik Sørensen

Hos Bog & idé er "Når unge flytter hjemmefra" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Aalborg Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Niels Ulrik Sørensen "Unges motivation og læring"

Det er muligt at købe Niels Ulrik Sørensens "Unges motivation og læring" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Ulrik Sørensen