Bog & idéNils Foss

Bøger skrevet af Nils Foss

Læs mere om Nils Foss
2 produkter
2 produkter
Global business and leadership
Global business and leadershipNils Foss
99,95 DKK
EBOG
(0)
Global business and leadership
Efter min bedste overbevisning - Om iværksætteri, ledelse og samfundsansvar
STREAM
Efter min bedste overbevisning - Om iværksætteri, ledelse og samfundsansvarNils Foss
149,95 DKK
Lydbog
(1)
Efter min bedste overbevisning - Om iværksætteri, ledelse og samfundsansvar

Mere om Nils Foss

Der findes flere bøger fra Nils Foss online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Foss.
Bøgerne fra Nils Foss kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Efter min bedste overbevisning" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Global business and leadership" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Efter min bedste overbevisning - Om iværksætteri, ledelse og samfundsansvar" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Efter min bedste overbevisning" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Business and Leadership - Through Danish Eyes" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Nils Foss

Nils Foss har fem bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Foss' bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Foss er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nils Foss' "Efter min bedste overbevisning"

Det er muligt at købe Nils Foss' "Efter min bedste overbevisning" som e-bog. Med "Efter min bedste overbevisning" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Global business and leadership" af Nils Foss

Det er muligt at købe Nils Foss' "Global business and leadership" som ebog. Hvis du køber "Global business and leadership" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Nils Foss