Bog & idéNina Bonderup Dohn og Jens Jørgen Hansen

Bøger skrevet af Nina Bonderup Dohn og Jens Jørgen Hansen

Læs mere om Nina Bonderup Dohn og Jens Jørgen Hansen
1 produkter
1 produkter
Didaktik, design og digitalisering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Didaktik, design og digitaliseringNina Bonderup Dohn
306,95 DKK
Paperback
(1)
Didaktik, design og digitalisering

Mere om Nina Bonderup Dohn og Jens Jørgen Hansen

Der er blot én bog af Nina Bonderup Dohn og Jens Jørgen Hansen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Didaktik, design og digitalisering". Den er publiceret af Samfundslitteratur på dansk. "Didaktik, design og digitalisering" er desuden en del af serien "Medier, kommunikation, journalistik".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nina Bonderup Dohn og Jens Jørgen Hansens "Didaktik, design og digitalisering"

Det er muligt at købe Nina Bonderup Dohn og Jens Jørgen Hansens "Didaktik, design og digitalisering" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Hansens serie "Medier, kommunikation, journalistik". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Nina Bonderup Dohn og Jens Jørgen Hansen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Bonderup Dohn og Jens Jørgen Hansen