Bog & idéNina Kreutzmann Jørgensen

Bøger skrevet af Nina Kreutzmann Jørgensen

Læs mere om Nina Kreutzmann Jørgensen
3 produkter
3 produkter
Avannersumut sassarpoq
Avannersumut sassarpoqNina Kreutzmann Jørgensen
169,95 DKK
EBOG
(0)
Avannersumut sassarpoq
Hun står i nordenvind
Hun står i nordenvindNina Kreutzmann Jørgensen
279,95 DKK
Indbundet
(3)
Hun står i nordenvind
Hun står i nordenvind
Hun står i nordenvindNina Kreutzmann Jørgensen
169,95 DKK
e-bog
(3)
Hun står i nordenvind

Mere om Nina Kreutzmann Jørgensen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger af Nina Kreutzmann Jørgensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Jørgensens udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Nina Kreutzmann Jørgensens bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Avannersumut sassarpoq" udgivet af Milik - "Hun står i nordenvind" udgivet af Milik - "Avannersumut sassarpoq" udgivet af milik publishing - "Hun står i nordenvind" udgivet af Milik

Nina Kreutzmann Jørgensens bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Nina Kreutzmann Jørgensen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Nina Kreutzmann Jørgensen bøger i samtlige formater. Jørgensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Avannersumut sassarpoq" af Nina Kreutzmann Jørgensen

Det er muligt at købe Nina Kreutzmann Jørgensens "Avannersumut sassarpoq" som ebog. Med "Avannersumut sassarpoq" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Milik, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på kal.

Nina Kreutzmann Jørgensen "Hun står i nordenvind"

Hos Bog & idé er "Hun står i nordenvind" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Hun står i nordenvind" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Milik, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Kreutzmann Jørgensen