Bog & idéNina Søs Vinther

Bøger skrevet af Nina Søs Vinther

3 produkter
3 produkter
Det hudfarvede øde
Det hudfarvede ødeKristín Eiríksdóttir
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Det hudfarvede øde
Jatujak
JatujakNina Søs Vinther
9,95 DKK
e-bog
(0)
Jatujak
Leporello
LeporelloLene Andersen
399,95 DKK
Folde ud bog
(0)
Leporello

Mere om Nina Søs Vinther

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Nina Søs Vinther. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Vinthers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jatujak" i serien "Ritualer" udgivet af Lindhardt og Ringhof¤i samarbejde med Ud & Se - "Leporello" udgivet af Arena - "Leporello" udgivet af Arena-Dottir

Bøger af Nina Søs Vinther

Nina Søs Vinther har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Nina Søs Vinther fås i forskellige formater. Vinthers bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nina Søs Vinthers "Jatujak"

Det er muligt at købe Nina Søs Vinthers "Jatujak" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Jatujak" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Ritualer". Det er Lindhardt og Ringhof¤i samarbejde med Ud & Se, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Nina Søs Vinther "Leporello"

Dette er en også en skøn bog fra Vinther, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Arena, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Søs Vinther