Bog & idéNini Leick

Bøger skrevet af Nini Leick

Læs mere om Nini Leick
1 produkter
1 produkter
Den nødvendige smerte
Den nødvendige smerteNini Leick
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Den nødvendige smerte

Mere om Nini Leick

Du kan kun finde en enkelt bog af Nini Leick her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Den nødvendige smerte". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Den nødvendige smerte" er desuden udgivet i serien "Socialpædagogisk Bibliotek".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nini Leicks "Den nødvendige smerte"

Det er muligt at købe Nini Leicks "Den nødvendige smerte" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Leicks serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Nini Leick fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Nini Leick