Bog & idéOda Lauritsen

Bøger skrevet af Oda Lauritsen

Læs mere om Oda Lauritsen
1 produkter
1 produkter
Dybe spor
Dybe sporOda Lauritsen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Dybe spor

Mere om Oda Lauritsen

Oda Lauritsen har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Lauritsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spurvedans & Kofoedsmindes historie" udgivet af Udvikling - "NU...!" udgivet af Lauri - "Dybe spor " i serien "LæseLyst" udgivet af Bibliodan

Bøger skrevet af Oda Lauritsen

Du kan købe tre bøger af Oda Lauritsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Oda Lauritsen bøger i samtlige formater. Lauritsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Spurvedans & Kofoedsmindes historie" af Oda Lauritsen

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Oda Lauritsen. Det er Udvikling, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Oda Lauritsen "NU...!"

Hos Bog & idé er "NU...!" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Lauri, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Oda Lauritsen