Bog & idéOdd H. Hellesøy

Bøger skrevet af Odd H. Hellesøy

Læs mere om Odd H. Hellesøy
1 produkter
1 produkter
Ledelse i teori og praksis
Ledelse i teori og praksisKjell Grønhaug
909,95 DKK
Indbundet
(0)
Ledelse i teori og praksis

Mere om Odd H. Hellesøy

Der er kun én bog af Odd H. Hellesøy tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Ledelse i teori og praksis". Det er Fagbokforlaget, der har udgivet den på norsk bokmål.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ledelse i teori og praksis" af Odd H. Hellesøy

Hos Bog & idé er "Ledelse i teori og praksis" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Fagbokforlaget.

Dette er en også en skøn bog fra Hellesøy, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Odd H. Hellesøy