Bog & idéOdd Nordhaug

Bøger skrevet af Odd Nordhaug

Læs mere om Odd Nordhaug
1 produkter
1 produkter
Strategisk kompetanseledelse : teori og  praksis
Strategisk kompetanseledelse : teori og praksisOdd Nordhaug
699,95 DKK
Hæftet
(0)
Strategisk kompetanseledelse : teori og praksis

Mere om Odd Nordhaug

Her hos Bog & idé ser du et bredt udvalg af bøger skrevet af Odd Nordhaug. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Nordhaugs bogudgivelser.
Bøgerne fra Odd Nordhaug udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Lederens katekismus" udgivet af Børsen - "Strategisk kompetanseledelse : teori og praksis" udgivet af Universitetsforlaget - "Personaleledelse" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne

Bøger af Odd Nordhaug

Du kan bestille tre bøger af Odd Nordhaug her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Odd Nordhaug bøger i et udvalg af formater. Nordhaugs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Odd Nordhaugs "Lederens katekismus"

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Odd Nordhaug. Det er Børsen, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Strategisk kompetanseledelse : teori og praksis" af Odd Nordhaug

Hos Bog & idé er "Strategisk kompetanseledelse : teori og praksis" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Odd Nordhaug