Bog & idéOddbjørn Knutsen

Bøger skrevet af Oddbjørn Knutsen

Læs mere om Oddbjørn Knutsen
1 produkter
1 produkter
The Nordic models in political science : challenged but still viable?
The Nordic models in political science : challenged but still viable?Oddbjørn Knutsen
619,95 DKK
Hæftet
(0)
The Nordic models in political science : challenged but still viable?

Mere om Oddbjørn Knutsen

Du kan kun købe en enkelt bog af Oddbjørn Knutsen her hos Bog & idé. Bogen hedder "The Nordic models in political science : challenged but still viable?". Det er Fagbokforlaget, der har publiceret den på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Oddbjørn Knutsens "The Nordic models in political science : challenged but still viable?"

"The Nordic models in political science : challenged but still viable?" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Oddbjørn Knutsen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Oddbjørn Knutsen