Bog & idéOddbjørn Leirvik

Bøger skrevet af Oddbjørn Leirvik

Læs mere om Oddbjørn Leirvik
1 produkter
1 produkter
Islamsk etikk : ei idéhistorie
Islamsk etikk : ei idéhistorieOddbjørn Leirvik
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Islamsk etikk : ei idéhistorie

Mere om Oddbjørn Leirvik

Oddbjørn Leirvik har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Leirviks nyeste bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Oddbjørn Leirviks bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Islam og kristendom" udgivet af RPF - "Islamsk etikk : ei idéhistorie" udgivet af Universitetsforlaget

Oddbjørn Leirviks bøger

Oddbjørn Leirvik har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Leirviks bøger fås kun som hæftet. Bøgerne af Leirvik er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Islam og kristendom" af Oddbjørn Leirvik

Det er muligt at købe Oddbjørn Leirviks "Islam og kristendom" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af RPF.

"Islamsk etikk : ei idéhistorie" af Oddbjørn Leirvik

"Islamsk etikk : ei idéhistorie" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på nynorsk og er udgivet af Universitetsforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Oddbjørn Leirvik