Bog & idéOddfríður Marni Rasmussen

Bøger skrevet af Oddfríður Marni Rasmussen

Læs mere om Oddfríður Marni Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Først når ...
BOEGERTILSTAERKPRIS
Først når ...Oddfríður Marni Rasmussen
207,46 DKK
Hæftet
(5)
Først når ...

Mere om Oddfríður Marni Rasmussen

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Oddfríður Marni Rasmussen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Rasmussen.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Oddfríður Marni Rasmussens bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Først når ..." udgivet af Vild Maskine - "Magiske Færøer" udgivet af Sprotin

Bøger af Oddfríður Marni Rasmussen

Du kan købe to bøger af Oddfríður Marni Rasmussen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Rasmussens bøger kommer i flere formater. Rasmussens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Først når ..." af Oddfríður Marni Rasmussen

Det er muligt at købe Oddfríður Marni Rasmussens "Først når ..." som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Vild Maskine.

"Magiske Færøer" af Oddfríður Marni Rasmussen

Hos Bog & idé er "Magiske Færøer" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Sprotin, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på mul.
Detaljer
Fulde navn:
Oddfríður Marni Rasmussen