Bog & idéOgier Ghislain de Busbecq

Bøger skrevet af Ogier Ghislain de Busbecq

1 produkter
1 produkter
Tyrkiske breve
Tyrkiske breveOgier Ghislain de Busbecq
349,95 DKK
Indbundet
(1)
Tyrkiske breve

Mere om Ogier Ghislain de Busbecq

Der er kun én bog af Ogier Ghislain de Busbecq tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Tyrkiske breve". Det er Vandkunsten, der har udgivet den på dansk. "Tyrkiske breve" er desuden en del af serien "Carsten Niebuhr biblioteket".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tyrkiske breve" af Ogier Ghislain de Busbecq

Hos Bog & idé er "Tyrkiske breve" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Carsten Niebuhr biblioteket". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Vandkunsten.

Endnu en af Ogier Ghislain de Busbecq skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ogier Ghislain de Busbecq