Bog & idéOla Julén

Bøger skrevet af Ola Julén

Læs mere om Ola Julén
1 produkter
1 produkter
Afrikas virkelige historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Afrikas virkelige historieOla Julén
207,46 DKK
Hæftet
(3)
Afrikas virkelige historie

Mere om Ola Julén

Hvis du leder efter en bog af Ola Julén, har du et stort udbud til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Julén.
Bøgerne fra Ola Julén udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Affrikas verkliga historia" udgivet af Nirstedt/Litteratur - "Orissa" udgivet af Nirstedt/Litteratur - "Afrikas virkelige historie " i serien "Basilisk Babel" udgivet af Basilisk - "Orissa" i serien "Schade-bøgerne" udgivet af Forlaget Basilisk

Bøger skrevet af Ola Julén

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Ola Julén hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Ola Julén bøger i samtlige formater. Julén har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ola Juléns "Affrikas verkliga historia"

"Affrikas verkliga historia" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på svensk og er publiceret af Nirstedt/Litteratur.

"Orissa" af Ola Julén

Det er muligt at købe Ola Juléns "Orissa" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Nirstedt/Litteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på svensk.
Detaljer
Fulde navn:
Ola Julén