Bog & idéOla Lauritzson

Bøger skrevet af Ola Lauritzson

Læs mere om Ola Lauritzson
1 produkter
1 produkter
Miljardären som försvann
Miljardären som försvannOla Lauritzson
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Miljardären som försvann

Mere om Ola Lauritzson

Ola Lauritzson har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Lauritzsons bøger.
Bøgerne fra Ola Lauritzson tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Miljardären som försvann" udgivet af SAGA Egmont - "Vores bedste GI-opskrifter" udgivet af Paludan

Bøger af Ola Lauritzson

Du kan bestille to bøger af Ola Lauritzson her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Lauritzsons bøger kommer i samtlige formater. Lauritzsons bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Miljardären som försvann" af Ola Lauritzson

Hos Bog & idé er "Miljardären som försvann" tilgængelig som lydbog. Med Ola Lauritzsons "Miljardären som försvann" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på swe.

"Vores bedste GI-opskrifter" af Ola Lauritzson

Hos Bog & idé er "Vores bedste GI-opskrifter" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Paludan.
Detaljer
Fulde navn:
Ola Lauritzson