Bog & idéOla Rosling

Bøger skrevet af Ola Rosling

Læs mere om Ola Rosling
2 produkter
2 produkter
Factfulness
FactfulnessAnna Rosling Rönnlund
299,95 DKK
Hæftet
(9)
Factfulness
Factfulness
Factfulness - Hvordan den moderne verden virkelig skal forståsAnna Rosling Rönnlund
189,95 DKK
EBOG
(9)
Factfulness - Hvordan den moderne verden virkelig skal forstås

Mere om Ola Rosling

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Ola Rosling. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Rosling.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Factfulness - Hvordan den moderne verden virkelig skal forstås" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Factfulness" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Ola Roslings bøger

Du kan bestille to bøger af Ola Rosling her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Roslings bøger fås i flere formater. Bøgerne af Rosling er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ola Roslings "Factfulness - Hvordan den moderne verden virkelig skal forstås"

Hos Bog & idé er "Factfulness - Hvordan den moderne verden virkelig skal forstås" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Factfulness - Hvordan den moderne verden virkelig skal forstås" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Factfulness" af Ola Rosling

"Factfulness" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ola Rosling