Bog & idéOla Wong

Bøger skrevet af Ola Wong

1 produkter
1 produkter
Slaverne i Tanzhou
STREAM
Slaverne i TanzhouOla Wong
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Slaverne i Tanzhou

Mere om Ola Wong

Hvis du mangler en bog af Ola Wong, finder du et bredt udvalg til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Wong.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Slaverne i Tanzhou" udgivet af Punktum - "Slaverne i Tanzhou" udgivet af Lytteratur - "Slaverne i Tanzhou" udgivet af Punktum

Mere om Ola Wongs bøger

Ola Wong har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Wongs bøger fås i udvalgte formater. Wongs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ola Wongs "Slaverne i Tanzhou"

"Slaverne i Tanzhou" er til salg som e-bog. "Slaverne i Tanzhou" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Punktum, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Ola Wong "Slaverne i Tanzhou"

Hos Bog & idé er "Slaverne i Tanzhou" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Ola Wongs "Slaverne i Tanzhou" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Det er Lytteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ola Wong